Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
omnira-combi-air-up-aergo-iso.jpg

Veelzijdig bruikbare nieuwe lashelm CleanAIR Omnira COMBI

Het nieuwe verse lucht lashelmsysteem van CleanAIR met de naam Omnira COMBI geeft alle bescherming en comfort die een lasser nodig heeft. De combinatie van een lichte kap, een geweldig zicht door de ADF S60F technologie, een instelbare luchtstroom en aanpasbare VariGEAR hoofdband, maakt de CleanAIR Omnira COMBI tot een compleet veelzijdig bruikbaar lashelmsysteem.

Optimale bescherming

Bescherming en comfort zijn de belangrijkste zaken voor een lashelm. De nieuwe Omnira COMBI lashelm van CleanAIR biedt deze eigenschappen optimaal. De Omnira COMBI is een automatisch verduisterende lashelm met een geavanceerd ingebouwd luchtverdelingssyteem en een opklapbaar lasscherm. Dit zorgt voor optimale bescherming van de ogen en het gezicht tegen schadelijke straling. Verder wordt de lasser beschermd tegen hete vonken en spatten bij booglassen en snijden. De kap is licht en duurzaam, voldoet aan de EN 175 B eisen en waardoor deze voor bescherming tegen deeltjes met hoge snelheid zorgt.

Breed inzetbaar met perfect zicht en juiste comfort

Deze nieuwe lashelm van CleanAIR is, dankzij het opklapsysteem en het grote heldere vizier, breed inzetbaar voor wisselingen tussen lassen en snijden. Het ingebouwde luchtverdeelsysteem is in twee zones instelbaar voor meer individueel comfort. De VariGEAR hoofdband is voor iedereen bruikbaar, omdat de hoofdband meerdere individuele instellingen mogelijk maakt en met het soepele draaimechanisme voor een goede pasvorm zorgt. De vervanging van de hoofdband is eenvoudig en de afstand tussen het gezicht en het scherm is instelbaar. Het ADF S60F scherm met True color zorgt voor een realistische kleurenweergave, betere waarneming en helderheid van het zicht. Bovendien is de helm voorzien van vier sensoren, voor een stabiele boogdetectie. U heeft de keuze uit tien kleurstanden, zodat de helm uitermate geschikt is voor diverse laswerkzaamheden.

Vergroot je bescherming op de werkvloer

De Omnira COMBI wordt geleverd in een basispakket met een beschermende en vlamvertragende hoofd- en nekbedekking voor een ultieme bescherming en perfect comfort. Aangesloten op de CleanAIR AerGO motorunit vormt het samen de best mogelijke verse luchtunit. Heeft u interesse in de Omnira COMBI, het nieuwe verse lucht lashelmsysteem van CleanAIR? Het team van Lastechniek Holland staat graag voor u klaar om alle vragen over deze nieuwe lashelm te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Brochure - CleanAIR Omnira Combi

 

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail