Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op onze gehele website.
Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website is met zorg samengesteld, wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid. De informatie op deze website kan zonder enige berichtgeving op elk moment worden gewijzigd. Lastechniek - Holland BV is niet aansprakelijkheid voor schade of kosten, die voortvloeien uit onvolledige, foutieve of gewijzigde informatie of voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Lastechniek Holland BV is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op de website verstrekte informatie, met het gebruik van deze website of met de onmogelijkheid deze website te kunnen raadplegen.

Lastechniek Holland BV is niet aansprakelijk en accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud of gebruik van websites van derden, waarnaar op deze website wordt doorverwezen.

Copyright
Alle getoonde informatie op deze website, tenzij anders vermeld, is in eigendom of in licentie verstrekt aan Lastechniek Holland BV. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website te vermenigvuldigen of openbaar te maken in enige vorm of op enige wijze zonder voorafgaande toestemming van Lastechniek Holland BV.

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail