Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Service

lth-4986.jpg

Uitstekende service

Bij Lastechniek Holland doen we er alles aan om u op de hoogte te houden van de actuele product- en brancheontwikkelingen. We denken daarbij in oplossingen: persoonlijk, vakkundig en snel. Ons multidisciplinaire team zorgt er dankzij korte lijnen voor dat u snel wordt geholpen. Bovendien met uitstekende leveringsvoorwaarden.

Optimale service en aandacht voor al uw vragen.

lh-8699.jpg

Reparatie & Onderhoud

Waar wordt gewerkt, gaat er soms wat stuk. Lastechniek Holland demonstreert, levert, onderhoudt, keurt en repareert alle las- en snijapparatuur. Ook het jaarlijkse onderhoud van uw machinepark is van groot belang voor de continuïteit van uw werkprocessen: met regelmatig onderhoud aan uw apparatuur voorkomt u stilstand. Wij faciliteren daarin graag.

lh-8382.jpg

Kennis in huis

De ontwikkelingen in de las- en snijtechniek gaan onverminderd door. Onze medewerkers volgen daarom regelmatig technische trainingen bij de fabrikanten en zijn zo altijd up-to-date.

Direct bestellen of advies nodig?

Onze specialisten staan voor u klaar!

In onze showroom in IJsselstein kunt u onze producten passen, voelen en ervaren. We verwelkomen u hier graag! Met passende aandacht en eerlijk en goed advies.

lh-8434-3.jpg

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail