Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
afbeelding-4-paar-guide-nieuwe-lijn-geitennerfleer.jpg

Ontdek de nieuwe geitennerfleren lashandschoenen van Guide

Duurzaam en zacht geitennerfleer van hoge kwaliteit, daarvan zijn de nieuwste lashandschoenen van Guide gemaakt. Dit is gedaan om de gebruiker de best mogelijke beweeglijkheid en een comfortabel gevoel te geven. In deze nieuwe lijn heeft Guide vier handschoenen voor verschillende type laswerkzaamheden gepresenteerd.

Waarom geitennerfleer?

De meeste lashandschoenen worden nog steeds gemaakt van leer. Dit product heeft veel voordelen, want leer is sterk, soepel en eenvoudig te vormen. Een andere eigenschap van leer is dat het zich aanpast naar temperatuurveranderingen. Guide heeft met hun nieuwe lijn lashandschoenen gekozen voor hoge kwaliteit geitennerfleer. Geitennerfleer is dun, soepel en duurzaam. Een lashandschoen van geitennerfleer is uitermate geschikt voor zowel veeleisend werk als werkzaamheden waarvoor vingergevoeligheid gevraagd wordt.

Vier type lashandschoenen

Een ander voordeel van geitennerfleer is dat het zich aanpast naar de bewegingen van de hand, waardoor de lashandschoen gedurende de tijd ook steeds lekkerder gaat zitten. Guide heeft vier lashandschoenen van geitennerfleer - type 1230, 1342, 1270 en 1275 - op de markt gebracht. De overeenkomst is dat deze geschikt zijn voor TIG lassen. Alle naden van deze lashandschoenen zijn gemaakt van hittebestendige kevlar. Tevens zijn de zijkanten van de vingers zo gemaakt dat ze de best mogelijke beweeglijkheid en comfortabel gevoel geven en voldoen ze aan EN12477 Type B. Enkel op details wijken de vier lashandschoen af, waardoor ze voor verschillende type laswerkzaamheden geschikt zijn.

Wie de handschoen past...

… trekke hem bij Lastechniek Holland aan. Wilt u alles weten over waarom Guide heeft gekozen voor geitennerfleer of wilt u zelf de voordelen van deze nieuwe lijn lashandschoenen ervaren? Kom dan naar onze showroom in IJsselstein of neem telefonisch contact met ons team op. We vertellen u graag alles over deze nieuwe lashandschoenen en welk type het beste bij uw werkzaamheden past.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail