Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-micortwin-foto-lh.jpg

Nieuw Lorch MicorTwin lasproces zorgt voor een perfecte lasnaad

 

Lorch heeft met MicorTwin een nieuw lasproces in het MIG/MAG lassen ontwikkeld voor de MicorMIG-serie. Hiermee wordt dé perfecte lasnaad met een TIG-uiterlijk gelegd. Bovendien is deze perfecte lasnaad met dit nieuwe lasproces voor iedere lasser op een eenvoudige manier en met een hoge lassnelheid bereikbaar. Lastechniek Holland legt in dit nieuwartikel graag meer uit over de uitgebreide mogelijkheden van de Lorch MicorTwin.

Waarom kiezen voor de Lorch MicorTwin?

Wanneer het uiterlijk van een lasnaad van groot belang is, werd voorheen voornamelijk het TIG-lasproces toegepast. TIG-lassen is veelal een complex en tijdrovend proces, dat niet snel door iedere lasser is geleerd. Lorch heeft hier met de MicorTwin een uitstekende oplossing voor gevonden. Door dit nieuwe lasproces voor de MicorMIG-serie is er op een eenvoudige wijze door iedere lasser een keurige lasnaad te maken in het MIG/MAG lassen.

Snel en mooi resultaat

Met het MicorTwin-proces stelt de lasser het uiterlijk van de lasnaad met één simpele druk op de knop eenvoudig in. Dat geldt ook voor de individuele schaling. Iedere lasopdracht vraagt namelijk om een passend uiterlijk van de lasnaad, zoals grof, normaal of fijn geschaald. De dynamische instellingen voor het hele toepassingsbereik zijn geoptimaliseerd in het MicorTwin-proces, zodat je als lasser het beste resultaat hebt. Het nieuwe lasproces van Lorch is perfect toepasbaar voor verbindingen van dunne en middel dikke platen (1-8 mm), waarbij de lasser in het MIG/MAG lassen een perfecte lasnaad met een TIG-uiterlijk kan creëren. In de onderstaande video wordt de werking van de Lorch MicorTwin visueel uitgelegd.

Hoe kan ik de Lorch MicorTwin verkrijgen?

Lastechniek Holland is al jaren officieel partner van Lorch en daarom is de MicorTwin uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Bij de diverse nieuwe MicorMIG Pulse lasmachines is het MicorTwin-proces al inbegrepen. Daarnaast is de MicorTwin voor bestaande Lorch MicorMIG machines vanaf 2018 verkrijgbaar als lasproces upgrade. Wilt u meer weten? De medewerkers van Lastechniek Holland staan voor u klaar om u van meer informatie te voorzien over dit innovatieve lasproces van Lorch!

Flyer Lorch MicorTwin

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail