Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-cobot-dkt-0452.jpg

Nóg betere prestaties met de Lorch Cobot Turn 100 A

De Lorch Cobot is een hoogstaand product op het gebied van geautomatiseerd lassen. De nieuwe Lorch Cobot Turn 100 A is de perfecte aanvulling op dit bestaande systeem. Deze volledig geïntegreerde draai- en kanteltafel zorgt voor nog betere prestaties van de Lorch Cobot.

Wat maakt de Lorch Cobot uniek?

De Lorch Cobot is een uniek geautomatiseerd lassysteem vanwege zijn omvangrijke totaalpakket. Met zijn geïntegreerde software is er slechts één bedieningspaneel nodig voor zowel het besturen van de cobot als de stroombron. Dit zorgt voor een eenvoudige bediening en installatie, waardoor er snel gewerkt kan worden. Bovendien staat de Lorch Cobot voor hoogstaande laskwaliteit en veiligheid. De laserscanner bewaakt het veiligheidsveld en zorgt ervoor dat de cobot direct naar de noodstop overschakelt wanneer de operator  in het veiligheidsgebied beland.

Optimale laspositie

De nieuwe Lorch Cobot Turn 100 A is de perfecte aanvulling op het bestaande Lorch Cobot lassysteem. Deze draai-kanteltafel garandeert altijd een optimale laspositie tijdens het Cobot-lassen. De exacte positionering van elke lasnaad kan vooraf in het programmaverloop worden vastgelegd. Dit zorgt voor zowel een hogere kwaliteit als voor een tijdsbesparing, zelfs bij veeleisende lastaken. De draai-kanteltafel is gemakkelijk op de Cobot te monteren en dankzij een eenvoudige upgrade van de besturingssoftware kan de Cobot Turn 100 A vanaf het hoofdbedieningspaneel worden geprogrammeerd. Deze vorm van integratie maken de producten van Lorch op het gebied van geautomatiseerd lassen uniek.

Voordelen Lorch Cobot Turn 100 A

Het werken met de Lorch Cobot biedt ongelofelijk veel voordelen, net als het koppelen van de Cobot Turn 100 A. De voornaamste voordelen zetten wij voor u op een rij:

  • Zelden tot nooit herpositioneren; 
  • Volledig geïntegreerde Lorch Motion-software kan Cobot Turn 100 A koppelen aan hoofdbedieningspaneel;
  • Eenvoudige bediening door intelligente software;
  • Veiligheidstechnologie met laserscanner en een virtuele behuizing;
  • Ergonomie op de werkplek door het wegvallen van gedwongen houdingen.

De Lorch Cobot integreren in uw lasteam?

Wilt u meer weten over de Lorch Cobot Turn 100 A en het Lorch Cobot lassysteem? Voor een korte introductie kunt u hieronder de video bekijken of de brochure downloaden. Wij staan persoonlijk voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Als officieel Lorch-Cobot partner bent u bij Lastechniek Holland aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Brochure - Lorch Cobot Turn 100 A

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail