Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
l.brador-workmove-momentum-werkbroek.jpg

Maximale bewegingsvrijheid met de nieuwe L.Brador werkbroeken

Graag introduceren we de 1020P Momentum en 1030P Momentum werkbroeken van L.Brador. Deze extra comfortabele nieuwe modellen van L.Brador zijn gemaakt van 100% stretchmateriaal. Dit maakt deze werkbroeken uitermate geschikt voor allerlei verschillende arbeidshoudingen die gedurende de dag worden aangenomen. Vanwege de versterkte delen en hoge kwaliteit gaan de praktische L.Brador werkbroeken lekker lang mee.

Praktische handwerkersbroek

Voor een actieve werkdag waar flexibiliteit en duurzaamheid essentieel zijn, is de L.Brador 1020P Momentum handwerkersbroek ontworpen. Slimme zakken maken het gemakkelijk om gereedschap  professioneel te organiseren. De aansluitende pasvorm van de lichtgewicht 1020P Momentum geeft in combinatie met voldoende ventilatie en het stijlvolle ontwerp het comfort dat nodig is om elke klus aan te pakken.

Soepele servicewerkbroek

De L.Brador 1030P Momentum zorgt voor flexibiliteit op een nieuw niveau. Het is een lichte en soepele servicewerkbroek die gemaakt is van vierweg-stretchmateriaal. Als moderne slim-fit werkbroek geeft de 1030P Momentum optimaal comfort en bewegingsvrijheid voor de hele werkdag. Deze revolutionaire L.Brador 1030P Momentum werkbroek is ook als damesmodel verkrijgbaar.

Maak gebruik van maximale bewegingsvrijheid

Wilt u ook een werkbroek met maximale bewegingsvrijheid en optimaal comfort? Wij nodigen u uit om naar Lastechniek Holland in IJsselstein te komen. De verschillende L.Brador werkbroeken liggen al voor u klaar en wij helpen u graag.

Brochure - L.Brador Momentum werkbroeken

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail