Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-micormig-serie-mf08-produktkampagne-2022-0116.jpg

Lorch MicorMIG: Altijd het juiste lasproces bij de hand

Met de Lorch MicorMIG worden allerlei soorten materiaal en toepassingen gelast. Bovendien is dit lassysteem geschikt voor zowel productiewerkzaamheden als specialistische toepassingen. Allrounders, beginners en specialisten kunnen met de Lorch MicorMIG uitstekend overweg. Door zijn gemakkelijke en intelligente bediening kan het lassysteem naar de wens van iedere gebruiker worden aangepast.

Het antwoord voor alle lasprocessen

De Lorch MicorMIG is in alle opzichten een innovatief lassysteem. Met dit lassysteem last u allerlei soorten materialen zoals RVS, staal en aluminium. Daarnaast is het met de Lorch MicorMIG mogelijk om via het MIG-MAG, TIG of Elektrode proces te lassen. Hierdoor kan dit lassysteem dé allrounder in uw productieproces zijn. Vanwege zijn eenvoudige en intuïtieve bediening en stabiele vlamboog is de Lorch MicorMIG voor zowel professionele lassers als beginners een uitstekende keuze voor een perfect lasresultaat. De vlambooghardheid is individueel instelbaar, waardoor u voor allerlei soorten materialen en toepassingen ook zelf kunt bepalen hoe de vlamboog aanvoelt.

Gemakkelijk bedienbaar en helemaal klaar voor de toekosmst

Dankzij de vooringestelde Synergic-lasprogramma’s zijn in 3 gemakkelijke stappen binnen een mum van tijd de lasparameters ingesteld. Kies in de eerste stap het materiaal, de draad en het gas. Bij de tweede stap kiest u het lasproces en in de laatste stap stelt u de parameters in. Vervolgens is de Lorch MicorMIG helemaal klaar voor gebruik. Overigens biedt de NFC-functionaliteit in alle Lorch MicorMIG-uitvoeringen de mogelijkheid om te upgraden. Daardoor kunnen er achteraf extra lasprocessen en programma’s naar wens worden toegevoegd. Uw bedrijf is met de Lorch MicorMIG op die manier volledig klaar voor de toekomst.

Alle voordelen op een rij

De Lorch MicorMIG is een revolutionair systeem die voor vele lassers lastig werk licht kan maken. Wij zetten de voordelen van dit lassysteem graag op een rijtje:

  • Snelle en gemakkelijke bediening
  • Gemakkelijke instellingen dankzij vooringestelde Synergic-lasprogramma’s
  • Individueel instelbare vlambooghardheid
  • Toepasbaar voor alle lasprocessen zoals MIG-MAG, TIG en Elektrode
  • Geschikt voor alle gangbare materialen
  • Altijd het perfecte lasproces voor de toepassing
  • Toekomstgericht door upgrades voor processen en programma’s

Test zelf de Lorch MicorMIG

Wilt u zelf alle voordelen eens ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Dit kan bij Lastechniek Holland in IJsselstein of op locatie bij u op de werkvloer.

Neem contact met ons op

Brochure - Lorch MicorMIG

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail