Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-koelvloeistof-lcl-30-eco-1-5-liter.jpg

Lorch introduceert een duurzame koelvloeistof voor lasmachines

Lorch brengt met de LCL 30 ECO een duurzame variant koelvloeistof op de markt om de watergekoelde lasmachines een langere levensduur te geven. Deze duurzame variant heeft veel voordelen voor de eindgebruiker en voor uw lasapparaat.

Waarom koelvloeistof bij lasmachines?

Bij intensief gebruik van de lasmachine worden er veelal geen gasgekoelde, maar watergekoelde lasmachines gebruikt. De koeling hiervan wordt verzorgd door koelvloeistof. Het is voor de levensduur van een watergekoelde lasmachine essentieel om daar de juiste koelvloeistof bij te gebruiken. Lastechniek Holland ziet bij nieuwe klanten nog regelmatig dat het verkeerde product wordt gebruikt. Denk aan koelvloeistof voor auto’s bijvoorbeeld, die ongeschikt is voor lasmachines. De speciale koelvloeistof van Lorch draagt met zijn verhoogde corrosiebescherming bij aan een langere levensduur van alle metalen componenten in de koelunit, zoals messing aansluitingen en toortscomponenten.

De Lorch LCL 30 ECO is duurzamer en veiliger

Lorch heeft al jaren de LCL 30 op de markt, maar introduceert met de LCL 30 ECO nu een duurzame variant koelvloeistof. Dit product vervangt de oude versie. Een groot voordeel is dat twee versies koelvloeistof mengbaar zijn, zodat niet direct alles vervangen hoeft te worden. De Lorch LCL 30 ECO heeft daarnaast nog een aantal andere belangrijke voordelen:  

  • Het gevaar voor huid en ogen door contact is sterk verminderd
  • Geen etikettering meer vereist voor transport of opslag
  • De koelvloeistof valt niet meer onder gevaarlijke goederen
  • Er is geen gevaar voor de gezondheid
  • De koelvloeistof is biologisch afbreekbaar
  • De waarden zijn identiek aan de normale Lorch LCL 30 koelvloeistof

De service die u van Lastechniek Holland gewend bent

De Lorch LCL 30 ECO koelvloeistof is verkrijgbaar in een 1 liter, 5 liter en 25 liter verpakking. Wanneer uw watergekoelde lasmachine al onderhouden wordt door Lastechniek Holland, dan maken wij voortaan gebruik van deze duurzame koelvloeistof variant van Lorch. Bent u nog geen klant bij Lastechniek Holland en wilt u meer weten over het onderhoud van uw lasmachine(s)? Neem dan contact met ons op om uw service en onderhoud te bespreken. Onze collega Maurice de Meza staat graag voor u klaar.

Neem contact met ons op

 

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail