Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lh-50-jaar-logo.jpg

Lastechniek Holland viert 50-jarig jubileum in 2024

Al zo’n 5 decennia lang heeft Lastechniek Holland ervaring in het vinden van de juiste oplossing voor de klant op het gebied van lastechniek. Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten draagt ze bij aan een veilig werkproces en een veilige werkomgeving. In combinatie met de begrippen persoonlijk contact en eerlijk advies is Lastechniek Holland groot geworden. Terecht viert Lastechniek Holland in 2024 dan ook trots haar 50-jarig jubileum.

Altijd vooruit

Het familiebedrijf mag dan inmiddels 50 jaar bestaan, Lastechniek Holland loopt nog altijd voorop in de markt op het gebied van ontwikkelingen binnen de laswereld. In de laatste decennia is dat onder andere te zien in de intensieve samenwerking met Lorch. Daarnaast werd de showroom vernieuwd, is er een op maat gemaakte vrachtwagencombinatie met Kinglifter meeneemheftruck aangeschaft en werd de verhuurafdeling met las- en snijapparatuur flink uitgebreid. Het bedrijf groeide daarmee in een rap tempo. De basiskenmerken bleven echter altijd overeind staan: Kwaliteit leveren en aandacht hebben voor de klant.

Een écht familiebedrijf

Bert van Holstein – vader van huidige eigenaar Ron – begon op 15 oktober 1974 met Lastechniek Holland. Heel snel daarna nam de moeder van Ron de administratie voor haar rekening. In de beginfase richtte het bedrijf zich voornamelijk op speciale branders en het aanleggen van ringleidingsystemen, maar al snel groeide Lastechniek Holland – vanaf de start gevestigd in IJsselstein – uit tot een industriële lastechnische handelsonderneming. Na de verhuizing naar de Middenweg 32 – tevens de huidige locatie – werd er gestart met het leveren van industriële gassen in cilinders en de verkoop van lasmachines. Het familiebedrijf groeide gestaag, wat resulteerde in de bouw van een compleet nieuw pand inclusief showroom in 2002. Deze stap zorgde ervoor dat Lastechniek Holland kon uitgroeien tot het kwalitatief hoogwaardige bedrijf dat het anno 2024 is.

Aandacht voor de klant

Lastechniek Holland is dé onafhankelijke leverancier van gassen, las- en snijapparatuur. Bedrijven vinden bij Lastechniek Holland de juiste producten om vakkundig en veilig te kunnen werken. Denk aan de beste machines, absolute topproducten en beschermingsmiddelen van betrouwbare merken. Lastechniek Holland onderscheidt zich met haar aandacht voor de klant. De werknemers worden regelmatig getraind om de juiste vragen te stellen, zodat de klant kiest voor de juiste oplossing bij het vraagstuk. Een eerlijk advies met persoonlijk contact is daarbij cruciaal. Dat is ook de reden waarom Lastechniek Holland niet kiest voor een webshop, maar liever met de klant in de showroom of op locatie in gesprek gaat.

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Ook in dit jubileumjaar 2024 staat Lastechniek Holland voor al onze klanten klaar. Kunnen we u ergens mee helpen op lastechnisch gebied? Neem gerust contact met ons op voor een kop koffie in combinatie met een goed en eerlijk adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail