Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
test-translas-8xe-mig-welding-fume-extraction-torch-bewerkt-naar-4-3-formaat.jpg

Lastechniek Holland verzorgt gratis 8XE MIG Extractor demonstraties op locatie

De directe rookafzuiging van de 8XE MIG Extractor biedt de veiligste en meest effectieve uitkomst bij alle MIG- en MAG lasprocessen. Dat komt omdat dit systeem 98% van de lasrook direct bij de bron afvangt. Lastechniek Holland laat de werking van deze innovatieve lastoorts graag bij u op locatie testen tijdens een gratis demonstratie.

Waarom is directe rookafzuiging zo belangrijk?

Blootstelling aan vrijkomende lasrook tijdens het lassen kan erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Lasrook op een goede manier afzuigen is daarom zeer belangrijk. Vooral wanneer de lasser werkt in een afgesloten ruimte. Directe afzuiging door de lastoorts bij de bron is daarbij de oplossing.

Unieke mogelijkheden 8XE MIG Extractor

De 8XE MIG Extractor van het Nederlandse bedrijf Translas is een uniek systeem op het gebied van de directe rookafzuiging. Het systeem vangt namelijk 98% van de lasrook direct bij de bron af. Schadelijke dampen worden gescheiden van het laswerk en door middel van extractie vervangen door schone lucht. Daarnaast is deze lastoorts zeer licht van gewicht en heeft het systeem naast de efficiënte rookafzuiging nog meer voordelen. Zo is de 8XE MIG Extractor voorzien van een uniek kogelgewricht wat de lasser een enorme wendbaarheid tijdens het lassen verschaft en daardoor minimale vermoeidheid. De robuuste houder vangt op zijn beurt de grootste klappen in elke industriële omgeving op. Kortom, de 8XE MIG Extractor zorgt voor een betere en veilige werkomgeving tijdens het lassen.

Test the Best campagne

In de komende periode geeft Lastechniek Holland gratis demonstraties van de 8XE MIG Extractor onder de campagnenaam ‘Test the Best’ op locatie. Heeft u interesse in een proefversie van dit directe rookafzuiging systeem bij uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze collega Maurice de Meza voor het maken van een afspraak. De 8XE MIG Extractor is er overigens als een water- en gasgekoeld systeem in diverse lengtes en verkrijgbaar met een afzuigunit.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail