Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
welkom-lorch-r-300-lth.jpg

Lastechniek Holland verwelkomt de nieuwe Lorch R-serie

De machines in de nieuwe Lorch R-serie zijn voorzien van de kennis van de beste lassers. Deze nieuwste generatie lasmachines is daarmee de ideale partner voor alle lasopdrachten in de werkplaats en op montage. Als eerste uitvoering in de R-serie heeft Lorch de R-300 gelanceerd, een compacte gasgekoelde lasmachine. Vanwege de verbluffende lasresultaten en simpele bediening is de Lorch R-300 dan ook een welkome aanvulling op het assortiment van Lastechniek Holland.

Inspelen op uitfasering stappen-geschakelde lasmachines

In de EU verordening 2019/1784 is bepaald dat lasmachines een energie efficiëntie moeten hebben van minimaal 85%. Dit betekent dat de stappen-geschakelde lasmachines gaan verdwijnen, omdat ze niet meer als nieuwe uitvoering in de markt gezet mogen geworden. Door het wereldwijde chiptekort is er een overgangstermijn ingesteld tot eind 2023. Inspelend op deze verandering maakt Lorch het voor u met de R-serie nu al mogelijk om van de allernieuwste techniek gebruik te maken.

In slechts 3 stappen efficiënt lassen met de Lorch R-serie!

De Lorch R-serie heeft een geniaal simpele bediening waarmee in slechts 3 stappen een perfect lasresultaat wordt neergezet. In het overzichtelijke bedieningspaneel start de lasser met het kiezen van een lasproces en de bedrijfsmodus (2-/4-takt, puntlassen). Na het instellen van het juiste lasprogramma kan de lasser direct beginnen, want de slimme installatie doet de rest. Het grafische scherm geeft een overzicht van alle relevante parameters en visualiseert de verschillende instellingen op een begrijpelijke en logische manier. Indien gewenst kan de lasser verschillende waarden afzonderlijk naar voorkeur of de huidige lassituatie aanpassen. Makkelijker efficiënt lassen bestaat niet.

De kwaliteiten van de Lorch R-serie in het kort

Lassen op absoluut topniveau met de Lorch R-serie. De Lorch R-serie verbindt innovatieve inverter technologie met de beproefde eigenschappen van een transformatorsysteem, zoals robuustheid, levensduur en eenvoudige bediening. Er is een ruime keuze aan perfect ingestelde programma’s voor alle gangbare toepassingen in de werkplaats. Naast staal is het met de Lorch R-serie ook uitstekend met aluminium of RVS lassen. In het kort:

  • Optimale lasnaden door de inverter technologie.
  • Eenvoudige bediening met het intuïtieve bedieningspaneel en een overzichtelijk grafisch scherm.
  • Robuust, stabiele en compacte behuizing voor gebruik in ieder type werkplaats.
  • Betrouwbaar, veilig en efficiënt en vereenvoudiging van het dagelijkse werk.

Verwelkom zelf de Lorch R-300!

Wilt u ook kennis maken met dé ideale partner voor alle lasopdrachten in de werkplaats en op montage? Bij Lastechniek Holland staat de Lorch R-300, die Lorch als eerste uitvoering van de R-serie op de markt heeft gebracht, voor u klaar. Maak een vrijblijvende afspraak om zelf alle voordelen van dit moderne lasapparaat te ervaren. Een demonstratie kan bij ons in IJsselstein of gewoon bij u op de werkvloer.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail