Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
foto-volvo-kinglifter-los.jpg

Lastechniek Holland neemt nieuwe Volvo FM truck in gebruik

Op 30 maart was het zover: Lastechniek Holland nam de Volvo FM truck met Kinglifter in ontvangst. Met de komst van de gloednieuwe truck spelen we in op de toenemende vraag voor de bezorging van industriële gassen, propaan in cilinders en cilinderpakketten. Bovendien vergroten we de service op locatie bij de klant.

De eerste kilometers zijn gemaakt

De eerste bezorgingen met onze Volvo FM truck zijn een feit. Zowel het team van Lastechniek Holland als de klant ervaart de voordelen. Zo biedt de Volvo FM truck met de speciale opbouw meer laadplekken dan voorheen met de DAF. Daarnaast hebben we ook de nieuwe cilinderpallets van 1 meter x 1 meter in gebruik genomen, die bijdragen aan een betere belading van de vrachtwagen.

Efficiënter werken met de Kinglifter meeneemtruck

De Volvo FM truck is verder voorzien van een Kinglifter meeneemtruck. Hierdoor is de werkwijze bij het laden en lossen van de industriële gassen veranderd. Er wordt nu namelijk efficiënter en zelfstandiger gewerkt dan voorheen. Dat betekent dat we de service voor onze klanten naar een hoger niveau tillen.

Ook industriële gassen laten bezorgen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om industriële gassen, propaan in cilinders en cilinderpakketten bij u op locatie te laten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team is u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail