Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
item12.jpg

Lastechniek Holland heeft 40 jarig jubileum gevierd

In oktober 1974 werd Lastechniek Holland opgericht door Bert van Holstein en richtte het bedrijf zich in eerste instantie op het maken van speciale branders, zoals ringbranders en het aanleggen van ringleidingsystemen bij bedrijven op locatie. Al snel bleek er vraag te zijn naar aanverwante lastechnische artikelen en werd het leveringsprogramma van Lastechniek Holland uitgebreid met onder andere cilindergassen, las- en snijapparatuur. 

Vanaf 1986 kwam de jongste zoon Ron fulltime in het familiebedrijf werken. Hij begon gewoon onderaan de ladder en heeft in 2004 het stokje overgenomen van zijn vader. In de loop der tijd heeft Lastechniek Holland zich verder ontwikkeld als een industrieel lastechnische handelsonderneming met een focus op eerlijkheid, transparantie, kwaliteit en een goed advies. 

Het 40 jarig jubileum is niet ongemerkt gevierd. Naast een feestelijk logo is er ook een jubileum magazine gemaakt. Bent u benieuwd naar het jubileum magazine? Vraag hem dan aan bij uw contactpersoon.

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail