Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-lms-lastoorts-past-perfect-is-lassershanden.jpg

Lassen op topniveau met de nieuwe Lorch LMS lastoorts

De nieuwe Lorch LMS lastoorts is ontwikkeld voor de toekomst van het industriële lassen. Met deze LMS lastoorts heeft de lasser het perfecte gereedschap om op topniveau en zeer constante prestaties te kunnen lassen. Daarnaast voldoet deze LMS lastoorts aan de hoogste ergonomische eisen en heeft het een extreem hoog bedieningsgemak. Kom hieronder alles te weten over de nieuwe LMS lastoorts van Lorch voor MIG-MAG-lassen.

Haal meer uit uw lasmachine

Er valt meer uit een lasmachine voor het MIG-MAG-lassen te halen met de nieuwe lijn LMS lastoortsen van Lorch. Zo heeft de nieuwe Lorch LMS lastoorts een uiterst stabiele boog bij het lassen en een merkbaar verbeterde materiaaloverdracht. Vermindering van het aantal onbedoelde lasonderbrekingen verhoogt hierdoor niet alleen uw lasproductiviteit, maar zeker ook de kwaliteit. Via een nieuwe techniek in de Lorch LMS lastoorts brengt zowel de perfecte gasdekking als de optimale stroomoverdracht u aanzienlijke voordelen bij het lassen van roestvast staal en aluminium. De aanloopkleuren in het roestvast staal worden geminimaliseerd en de rook en roet van aluminium wordt verminderd. U krijgt daardoor veel schonere lasnaden met minder nabewerking en lagere productiekosten als gevolg.

Perfect passend in lassershanden

Innovaties hebben er ook toe geleid dat de Lorch LMS lastoorts perfect is uitgebalanceerd en ergonomische voordelen oplevert. De ergonomisch gevormde handgreep is slank en geeft uitstekende grip dankzij het verhoogde gestructureerde oppervlak en de 2K-softzones. Hierdoor past de Lorch LMS lastoorts perfect in uw lassershanden, wat de vermoeidheid vermindert en het laswerk vereenvoudigt. De Lorch LMS lastoorts, met de hoogste kwaliteit van alle componenten en slijtdelen, is er overigens op gericht om de thermische belasting te reduceren. Uw slijtdelen hebben daardoor ook een langere levensduur.

Gewoon beter lassen

De nieuwe Lorch LMS lastoorts maakt het beter MIG-MAG-lassen door:

  • De super uitgebalanceerde, slank en ergonomisch gevormde handgreep.
  • De perfecte stroomoverdracht en centrering van de lasdraad in de contacttip.
  • De innovatieve contacttipkoeling en gasbescherming.
  • Het optimale ontwerp voor gepulseerd lassen.

In het kort: Gewoon beter, duurzaam en ergonomisch lassen met hoge prestaties en een maximale productiviteit. Wilt u de Lorch LMS lastoorts zelf eens ervaren? Maak dan een afspraak met Lastechniek Holland voor een vrijblijvende demonstratie. Dat is mogelijk bij onze showroom in IJsselstein of gewoon bij u op de werkvloer.

Brochure - Lorch LMS lastoorts

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail