Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
december-2020-bijgesneden.png

Enthousiaste reacties bij demo Lorch Cobot TIG lassysteem

Op donderdag 10 december organiseerde Lastechniek Holland in samenwerking met Lorch en Certilas een demonstratie van het Lorch Cobot TIG lassysteem. Tijdens deze geslaagde bijeenkomst in een speciaal ingerichte ruimte in het Welding Solution Center in Huissen, konden de eerste deelnemers praktijkervaring opdoen met de revolutionaire TIG-versie van de collaboratieve lasrobot. De deelnemers waren zeer enthousiast over het werkgemak en de kwaliteit van de Lorch Cobot.

De voordelen van de Lorch Cobot op een rij

De Lorch Cobot was er al enige tijd in een MIG/MAG-variant, maar sinds kort is er ook een TIG-versie op de markt. Deze cobot is uniek en revolutionair in diverse opzichten. Met de geïntegreerde software is er slechts één bedieningspaneel nodig voor zowel het besturen van de cobot als de stroombron. Hierdoor is de Lorch Cobot eenvoudig in gebruik en kan er gemakkelijk, snel en kwalitatief hoogstaand geautomatiseerd gelast worden. Bovendien heeft Lorch sterk rekening gehouden met de gebruikersveiligheid.

Lorch cobot krijgt handen op elkaar

Tijdens de speciale demonstratiemiddag van Lastechniek Holland konden de eerste bedrijven de TIG-versie van de Lorch Cobot in de praktijk aan het werk zien. Aan de hand van diverse ingebrachte vraagstukken werd de cobot gedemonstreerd. De aanwezigen keken met verbazing naar het werkgemak en de kwaliteit van deze bijzondere lasrobot. De eenvoudige besturing van de cobot en de stroomboom met slechts één bedieningspaneel sprongen uit het oog.

Ook de kwaliteiten en het gebruikersgemak van de Lorch Cobot ontdekken?

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden en toepasbaarheid van de Lorch Cobot voor uw bedrijf? Wij zijn officieel Lorch-Cobot partner en hebben alle kennis in huis om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Ook is het mogelijk om een demonstratie aan te vragen, zodat u zelf de vele voordelen van deze lasrobot kan ontdekken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail