Las- & Snijapparatuur

Lasapparatuur

Lastechniek Holland heeft o.a. met het merk Lorch, een zeer compleet programma lasapparatuur. Voor elk lasproces en elke situatie is een passende oplossing voorhanden. Doordat Lorch al meer dan 50 jaar lasapparatuur ontwikkelt en produceert, kenmerken de machines van Lorch zich door een groot bedieningsgemak en hoge betrouwbaarheid.

Kwaliteit is bij Lorch geen reclamespreuk maar een belofte.


Via de pagina van lasapparatuur ziet u het volledige programma van Lorch. Bij Lastechniek Holland zijn wij u echter graag persoonlijk van dienst om u een passend, eerlijk en goed advies te geven.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een demonstratie bij ons in IJsselstein of bij u in het bedrijf.


Heeft u tijdelijk een las- of plasmasnijmachine nodig, of wilt u (nog) geen apparaat kopen, maar liever huren? Dat is mogelijk bij Lastechniek Holland. Wij verhuren de juiste machine voor elke klus en daarbij staat het leveren van kwaliteit bij ons voorop. Zo controleren we na elke verhuring de machine(s), plegen we het nodige onderhoud en leveren we deze weer schoon op. 


Plasmasnijmachines

Kwaliteit, service en een passende oplossing zijn de kenmerken van ons uitgebreide assortiment plasmasnijmachines voor het snijden en gutsen van metalen.

Met de plasmasnijmachines van Hypertherm hebben we een topmerk in huis dat staat voor innovatie en kwaliteit, hetgeen blijkt uit het feit dat Hypertherm 3 jaar garantie geeft op hun machines. 


Autogeen apparatuur

Ook op het gebied van autogeen lassen en snijden vindt u alles wat u nodig heeft bij Lastechniek Holland. Van reduceerventiel tot snijbrander en van laskist tot draagbare hardsoldeersets. Gloor en Catweld zijn enkele merken die bij ons verkrijgbaar zijn.


Las- & Snijtoortsen

Naast de genoemde apparatuur zijn ook vrijwel alle las- en snijtoortsen evenals slijtonderdelen uit voorraad leverbaar. Lastechniek Holland beschikt over een uitgebreid assortiment van diverse merken.


Toevoegmateriaal

Voor ieder lasproces en voor elk materiaalsoort levert Lastechniek Holland het geschikte toevoegmateriaal. Of het nu gaat om elektroden, MIG/MAG lasdraden, gevulde draden, TIG draden, autogene draden, zachtsoldeer, hardsoldeer, zilversoldeer, tinsoldeer of vloeimiddelen.


Met de kwaliteitsproducten van Ceweld® bieden we u als select dealer ’s wereld breedst gesorteerde programma lastoevoegmaterialen voor de lasindustrie aan. Het hele Ceweld® programma kunt u zien via de pagina van toevoegmateriaal Ceweld.


Ons leveringsprogramma bestaat verder uit de merken Röwac en Avesta.


Wilt u graag een toepassingsadvies op maat of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Ceweld® programma, dan bent u bij Lastechniek Holland aan het juiste adres.


Reparatie & Onderhoud

Alle apparatuur kan door Lastechniek Holland gedemonstreerd, geleverd, onderhouden, gekeurd en gerepareerd worden.


TAG Pijpbewerkingsapparatuur

Lastechniek Holland biedt u met de pijpbewerkingsapparatuur van TAG, één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van specialistische gereedschappen voor het bewerken van metalen buizen, een oplossing om uw werk sneller, eenvoudiger, nauwkeuriger en efficiënter te maken.


Kies voor meer informatie het betreffende onderwerp in de kolom hiernaast, of bel ons op telefoonnummer 030 6884876.

U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken, waarbij één van onze medewerkers u in een persoonlijk gesprek een goed en eerlijk advies geeft.

LASTECHNIEK - HOLLAND BV