Gassen

Industriële gassen

Lastechniek Holland is een onafhankelijke leverancier van industriële gassen in cilinders en cilinderpakketten. Door onze meer dan 40 jarige ervaring en ons complete gassenassortiment vindt zowel de zakelijke klant als de particuliere klant bij ons het juiste product. Indien gewenst bezorgt Lastechniek Holland met eigen transportmiddelen in Midden Nederland op de door u gevraagde leveringsdatum. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om uw gascilinder(s) bij ons in IJsselstein op te halen.


Forane koudemiddelen

Lastechniek Holland is hoofddepot van Climalife, waardoor wij de meeste soorten koudemiddelen, zoals R-134a, R-404A, R-410A, R-507 enz., uit voorraad leveren.


Propaan en Heftruckgas

Als hoofddepot van zowel Antargaz als Primagaz heeft Lastechniek Holland een volledig programma op het gebied van propaan en heftruckgas.


Kampeergas

Lastechniek Holland levert bijna alle type camping- en kampeergasflessen die in Nederland verkrijgbaar zijn, inclusief de gaspatronen voor lampen en branders.


Ballongas

Speciaal voor particulieren hebben we ballongas aan ons assortiment toegevoegd. 


Kies voor meer informatie de betreffende gassoort in de kolom hiernaast.


Veiligheidsbladen van gassen inclusief informatie over de regelgeving van opslag en vervoer van gascilinders vindt u onder de hoofdpagina Veiligheid.

LASTECHNIEK - HOLLAND BV