Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
afbeelding-sioen-rws-lth.jpg

Zichtbaar en veilig werken met de RWS-kleding van SIOEN

Vanaf 2021 zijn er nieuwe en aangescherpte richtlijnen op het gebied van het dragen van reflecterende kleding langs de weg. Het is nu nog belangrijker om te kiezen voor de juiste RWS-kleding. Lastechniek Holland heeft jarenlange ervaring op het gebied van veiligheidskleding. Met ons ruime aanbod hoogwaardige producten van SIOEN hebben wij dé oplossing om goed zichtbaar te blijven tijdens weg- en spoorwerkzaamheden.

Nieuwe richtlijnen voor signalisatiekleding

Het dragen van speciale veiligheidskleding voor werknemers langs de weg is al jaren verplicht. Sinds 1 januari 2021 heeft Rijkswaterstaat, naast de geldende Europese norm, aanvullende richtlijnen afgegeven voor het dragen van signaalkleding. Bij daglicht moeten wegwerkers minimaal een oranje-rood RWS-veiligheidsvest of een T-shirt met korte mouwen dragen, die voldoen aan de NEN-EN-ISO 20471 klasse 2. Bij duisternis en andere omstandigheden is de richtlijn een oranje-rood RWS-jas, pak, overall, shirt met lange mouwen, of een sweater die voldoet aan de NEN-EN-ISO 20471 klasse 3. Alles over de aanvullende richtlijnen vindt u in de link onderaan in het artikel.

RWS-veiligheidskleding van SIOEN

Lastechniek Holland heeft met SIOEN een merk in huis dat al jaren professionele beschermkleding voor elk type werk en in alle werk- en weersomstandigheden ontwikkelt. Met de RWS beschermende signalisatiekledinglijn van SIOEN vergroot de wegwerker zijn zichtbaarheid door de fluorescerend oranje-rode kleur en de retro-reflecterende banden. Daarnaast maakt SIOEN gebruik van de beste materialen, waardoor het hoogwaardig comfortabele kleding biedt. Deze kleding beschermt in alle weersomstandigheden optimaal. SIOEN staat bovendien bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met Lastechniek Holland blijft u in het zicht

Naast RWS-veiligheidskleding is SIOEN ook op het gebied van vlamvertragende kleding een kwalitatief hoogwaardig merk dat Lastechniek Holland al jaren in zijn assortiment heeft. Aangezien er ook steeds meer langs de weg gelast wordt, is Lastechniek Holland de perfecte partner om u te adviseren over deze kledingsoorten. Op zoek naar uitstekende RWS beschermende signalisatiekleding of vlamvertragende kleding? Het team van Lastechniek Holland staat graag digitaal of telefonisch klaar om u te helpen.

Meer informatie over aanvullende richtlijnen

Catalogus SIOEN 2021

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail