Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
item11.jpg

Wilt u ook perfect elektrode lassen?

Ontdek de MicorStick van Lorch

De MicorStick maakt uw werk eenvoudiger. Hoe? Hij werkt beter, sneller, is nog lichter én hij is het beste voor elektrode lassen. Alles zit in deze lasinverter voor een optimale ontsteking en perfect lasgedrag. Daarnaast is de MicorStick extreem robuust met een minimaal gewicht van 4,9 kg en gegarandeerd beveiligd tegen vallen tot een hoogte van wel 80 cm. Hij is optimaal geschikt voor basische, rutiel- en speciale elektroden tot 4 mm.

Al eens zonder stopcontact gelast?
Arriveren, netstekker insteken en lassen maar? Dat kan! Verspil geen tijd meer aan het zoeken naar de stroomaansluiting, want wij hebben de oplossing voor u: Lassen met de accu.

De MicorStick werkt namelijk niet alleen aan het 230 V net, maar ook aan de accu. Met de accupack MobilePower kunt u mobiel lassen in een nieuwe dimensie. Lassen met nog meer productiviteit met krachtige accu’s met li-ion technologie.

Slimme transport- en draagoplossingen voor onbeperkte mobiliteit geven u maximale vrijheid voor ontelbare toepassingsmogelijkheden!

Het dreamteam voor perfect elektrode lassen

Ontmoet ons dreamteam voor perfect elektrode lassen. Dit kan bij ons in de showroom of bij u op locatie. U kunt hier ook alvast 

De nieuwe kwalitDe nieuwe kwaliteit voor mobiel lassen.pdf downloaden.

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail