Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
item13.jpg

Wij hebben uw handschoen!

Handverwondingen voorkomen? Kosten besparen?
Dat kan! Heel simpel met de handschoenen van Guide. Guide produceert sinds 1995 voor elk soort werk of toepassing een geschikte en beschermende handschoen, waarmee u verwondingen aan uw handen kunt voorkomen. 

De handschoenen van Guide ze zijn in vele takken van de industrie en op verschillende werkplekken inzetbaar van lasser tot monteur. Ook in de medische sector en bij de gemeentelijke reinigingsdiensten zijn deze handschoenen uitstekend toepasbaar. 

Betere werkprestaties realiseren? Geld verdienen?
Dat kan! Heel eenvoudig door het kiezen van de juiste Guide handschoenen. Goed zittende handschoenen beschermen namelijk niet alleen de handen, maar leiden ook tot betere werkprestaties. Guide maakt daarom handschoenen die zo comfortabel en goed zijn dat u nooit aarzelt om ze tijdens het werk te dragen. Bovendien zijn de verschillende soorten handschoenen verkrijgbaar in diverse maten. 

Kies nu voor de Guide handschoenen en kom naar Lastechniek Holland
Want wij hebben uw handschoen! Hij ligt voor u bij ons klaar om te passen, voelen en ervaren. En zoals u van ons gewend bent, geven wij u graag een persoonlijk advies op maat. Wilt u liever dat wij naar u toe komen, maak dan een afspraak met ons en klik op: Afspraak. Als u eerst meer informatie over de Guide handschoenen wilt, klik dan op: Meer info.

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail