Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
foto-nieuwe-volvo-opbouw-4.jpg

We starten 2021 goed met een nieuwe vrachtwagen!

Lastechniek Holland is het jaar goed begonnen met de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen. Voor het bezorgen van de industriële gassen en propaan in cilinders en cilinderpakketten maken wij sinds jaar en dag gebruik van onze vertrouwde DAF met open laadbak en klep. Door de toenemende vraag waren wij op zoek naar een oplossing waarbij we zowel meer laadplekken kunnen realiseren als de beste service bieden bij de klant op locatie. De oplossing hebben we gevonden in de combinatie van een nieuwe Volvo FM truck met een op maat gemaakte opbouw én een Kinglifter meeneemheftruck.

Een nieuwe werkwijze bij het laden en lossen

Met de komst van onze vrachtwagencombinatie gaat er het één en ander wijzigen. Om zo efficiënt mogelijk te werken gaan we daarom ook nieuwe cilinderpallets van de compacte afmeting 1 meter x 1 meter in gebruik nemen. Bovendien kunnen we door het inzetten van de meeneemheftruck nog zelfstandiger de cilinders en pakketten op locatie bij de klant lossen.

In maart operationeel

In de komende weken wordt er verder gewerkt aan de opbouw van de vrachtwagen. Dit maatwerk wordt uitgevoerd door de vakmensen van Jos Mulder Carrosserie te Bunnik. Bij voorkeur brengen wij namelijk onze opdrachten onder bij lokale bedrijven, zeker als dat één van onze eigen klanten is. De verwachting is dat de nieuwe vrachtwagen medio maart volledig operationeel is. Wij, en dan in het bijzonder onze chauffeur Gerard, kijken er enorm naar uit om u met de nieuwe vrachtwagen van dienst te zijn.

Het team van Lastechniek Holland staat uiteraard ook in 2021 voor u klaar voor vragen, advies en oplossingen op het gebied van gassen en las- en snijapparatuur. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail