Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-yaskawa-roboter-0343-ret.jpg

Maak ook de volgende stap in lasautomatisering

Lastechniek Holland is ooit gestart met enkel oplossingen voor de klant in manuele lasapparatuur, vervolgens kwam het semiautomatisch lassen met de Lorch Cobot en nu groeien wij door naar projecten op gebied van volledige lasautomatisering. Meer weten over wat geautomatiseerd lassen voor uw bedrijf aan voordelen kan opleveren? Wij vertellen u er in dit artikel graag meer over.

Samenwerking Lorch en Yaskawa biedt mogelijkheden

In oktober 2020 hebben Yaskawa lasrobots en Lorch lasapparatuur een Europese samenwerking aangekondigd. Dit partnership zal de potentie voor het geautomatiseerd lassen enorm verhogen. Yaskawa is opgericht in Japan en heeft een zeer groot portfolio aan industriële robotsystemen in de lasautomatisering. De samenwerking met Lorch, een hoogstaand merk op het gebied van lasapparatuur, zorgt voor de perfecte combinatie om geautomatiseerd lassen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast produceren beide bedrijven binnen Europa, wat voor u als klant van Lastechniek Holland ook een groot voordeel qua levertijd oplevert.

Waarom geautomatiseerd lassen?

Geautomatiseerd lassen geeft tal van voordelen, zeker wanneer het product zoals bij Yaskawa en Lorch, van hoge kwaliteit is. Geautomatiseerd lassen compenseert de schaarste aan vakmensen op de markt. Een bijkomend voordeel is dat de loonkosten zullen dalen. Daarnaast blijft de kwaliteit, onafhankelijk van de lasser, altijd op een hoog niveau. Er ontstaat zo minder afkeur en de doorlopende lasnaden leiden tot een lagere warmte-inbrenging bij gelijkblijvende hoogwaardige visuele resultaten. Bovendien zorgt geautomatiseerd lasapparatuur voor moderne werkplaatsen, wat weer interessant is voor jonge vakmensen. De samenwerking tussen Yaskawa en Lorch brengt het beste van twee werelden bijeen. Het voordeel is dat de software ervoor zorgt dat de apparatuur perfect op elkaar is afgestemd, waarbij de gebruiker alles vanuit één bedieningspaneel kan besturen.

U kunt terecht bij uw vertrouwde partner

Om de stap te kunnen maken naar geautomatiseerd lassen is een erkend partner essentieel. Tenslotte is geen enkel project hetzelfde, zijn er tal van mogelijkheden en moet alles op maat geleverd worden. Bij Lastechniek Holland kunt u terecht wanneer het gaat om de volledige vraagstelling op het gebied van geautomatiseerd lassen. Wij gaan graag met u het traject aan en samen vinden wij voor u de perfecte combinatie tussen de lasapparatuur, robotaanvoer en bijbehorende software. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Meer informatie over de samenwerking tussen Lorch en Yaskawa

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail