Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
afbeelding-lorch-micortig-200-dc-bp-cp-easygo.jpg

Lorch MicorTIG: het ultieme TIG-lasapparaat voor mobiel gebruik

Sterk, flexibel en intuïtief. Dat is de beste manier om de Lorch MicorTIG 200 DC te omschrijven. Dit TIG-lasapparaat is met slechts 6,8 kilo zeer licht in gewicht en daardoor makkelijk draagbaar. Daarnaast is de Lorch MicorTIG 200 DC zeer krachtig, waardoor deze perfect geschikt is voor het TIG-lassen van staal en RVS in verschillende toepassingen. We vertellen er hieronder graag meer over.

Overal en door iedereen te gebruiken

De Lorch MicorTIG 200 DC is uitermate geschikt voor productie- en reparatiewerkzaamheden. Het TIG-lasapparaat heeft de door Lorch gepatenteerde MicorBoost-technologie. Die biedt enorme spanningsreserves om de TIG-vlamboog ook bij wisselende netspanningen buitengewoon stabiel, gecontroleerd en nauwkeurig in te stellen. Hierdoor is lassen tot 200 ampère mogelijk op een regulier stopcontact. Vanwege de intuïtieve bediening en de stabiele vlamboog is de Lorch MicorTIG bij zowel de professionele lasser als de beginner populair. Lassen met de Lorch MicorTIG gaat eenvoudig, slim en zonder poespas.

Wat maakt de Lorch MicorTIG 200 DC zo goed

Allereerst is de bediening zeer eenvoudig. Na niet meer dan drie stappen – inschakelen (1), kiezen lasproces (2) en lasstroom instellen (3) – kunt u al aan de slag. Andere voordelen van de Lorch MicorTIG 200 DC:

  • Met een gewicht van slechts 6,8 kilo is het een lichtgewicht en makkelijk draagbaar;
  • Door MicorBoost-technologie is dit TIG-lasapparaat tot 200 A instelbaar, krachtig en veelzijdig;
  • Het heeft een intuïtieve en tegelijkertijd heel nauwkeurige bediening;
  • Is voorzien van contactloze HF-ontsteking;
  • Gepulseerd lassen is mogelijk tot maximaal 5 kHz, ideaal voor de bewerking van dunne platen;
  • Ook perfect voor electroden lassen.

Ervaar het zelf

TIG-lassen waar u maar wilt? Kom de Lorch MicorTIG 200 DC zelf ervaren bij Lastechniek Holland of bij u op de werkvloer. Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Het team van Lastechniek Holland staat graag voor u klaar!

Brochure - Lorch MicorTIG

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail