Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
afbeelding-4.jpg

Lorch Connect zorgt voor digitaal inzicht in uw lasprocessen

Digitalisering is voor veel bedrijven een belangrijk onderwerp. Lorch speelt hierop in met de Lorch Connect. Met dit systeem is het mogelijk om de productiviteit en processen van de lasproductie tot in de kleinste details te controleren. Denk hierbij aan de lastijden, kosten voor een lasnaad en relevante parameters in de documentatie. Dit maakt de lasproductie zeer transparant en meetbaar. Met Lorch Connect zijn al deze belangrijke gegevens op één plek te vinden in een gebruiksvriendelijk dashboard. Kortom: de Lorch Connect zet een belangrijke stap naar een digitale laswereld.

Verbinden, lassen, begrijpen

De Lorch Connect-gateway zorgt voor de verbinding tussen het lasapparaat en de Lorch Connect. De gateway stuurt alle belangrijke lasgegevens door naar de Lorch Connect. Denk daarbij aan inschakeltijden, vlamboogtijden en parameterwaarden. Via desktop, tablet of smartphone kan u eenvoudig inloggen op het Lorch Connect portaal waar alle gegevens digitaal zichtbaar zijn.

De voordelen op een rij

Het online dashboard van de Lorch Connect geeft inzicht in de gegevens van uw lasprocessen. Met het systeem is het heel eenvoudig om afwijkingen te controleren en fouten te vinden. Daarnaast is het mogelijk om de opdrachten beter te berekenen, te plannen en te optimaliseren. De aanschaf van het systeem kan zich al snel terugbetalen. De werkelijke kosten worden namelijk eenvoudig berekend door de kostencontrolemodule van de Lorch Connect. Hierdoor kunt u toekomstige offertes beter calculeren.

Geen grote investering nodig

Naast alle nieuwe Lorch lasapparaten zijn ook lasapparaten tot 10 jaar oud uit de Lorch S- en P-serie, en de MicorMIG en MicorMIG Pulse serie geschikt voor een koppeling met de Lorch Connect. U hoeft dus geen grote investeringen te doen om digitaal inzicht te krijgen in uw lasprocessen. We hebben onder dit nieuwsitem een flyer toegevoegd over de Lorch Connect met meer informatie. Hebben wij uw interesse gewekt? Samen kunnen we beoordelen hoe de Lorch Connect u kan helpen. Maak voor meer informatie een afspraak met Maurice. Via onderstaande button komt u bij onze contactgegevens.

Neem contact met ons op

Brochure Lorch Connect

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail