Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lorch-cobot-turn-100-a-nieuwsartikel.jpg

Lastechniek Holland en Lorch met primeur naar Welding Week 2022

Samen met Lorch-Cobot partner DW Oldenzaal en Lorch is Lastechniek Holland van 4 t/m 6 oktober aanwezig op de Welding Week 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dit vakevenement zal Lorch voor het eerst het vernieuwde Lorch Cobot lassysteem met de Cobot Turn 100 draaitafel presenteren. Maar er zijn veel meer redenen om deze inspirerende vakbeurs te bezoeken!

Las- en snijparadijs

De Welding Week is hét vakevenement voor verbindingstechnieken. Zowel professionals als studenten uit de branche laten zich inspireren door de technologie van de toekomst op het gebied van lassen, lijmen en snijden. Lastechniek Holland wil tijdens deze beurs niet ontbreken en vormt samen met Lorch-Cobot partner DW Oldenzaal en Lorch een stand.

Lorch komt met een primeur

Er zijn redenen genoeg om onze stand te bezoeken. Lorch komt namelijk met een absolute primeur. De Lorch Cobot E-versie zal daar voor het eerst te zien zijn. Het vernieuwde Cobot lassysteem, voorzien van de Cobot Turn 100 draaitafel, zorgt voor een verbeterde repeteerbaarheid en programmering tijdens de werkzaamheden. En er is meer te zien op de stand, zoals de Lorch MicorMIG Pulse die met zijn stabiele en beheersbare puls-vlamboog ervoor zorgt dat je nagenoeg spatvrij kan lassen, zelfs in het overgangsgebied.

Laat je inspireren en kom onze stand bezoeken!

De Welding Week 2022 wordt van 4 t/m 6 oktober georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem. Deze is geopend van 13:00 uur tot 21:00 uur. U bent van harte welkom op onze stand D138 waar we samen met Lorch en DW Oldenzaal aanwezig zijn. Vanuit Lastechniek Holland is Maurice de Meza alle dagen voor u beschikbaar voor persoonlijk advies en uitleg. Zien we u ook op de Welding Week 2022?

Neem contact met ons op

Website Welding Week 2022

 

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail