Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
ama-roller-pijprotator.png

Lastechniek Holland breidt assortiment pijpbewerkingsapparatuur verder uit

Lastechniek Holland beschikt over een compleet en hoge kwaliteit assortiment pijpbewerkingsapparatuur. Dat zijn specialistische gereedschappen voor het bewerken van metalen buizen. In dit nieuwsartikel leest u meer over de geavanceerde AMA Roller® pijprotator van Welner.

Pijpbewerkingsapparatuur

Pijpklemmen, pijpsteunen, pijprollers en centreerbanden zijn zomaar een aantal items die onder de pijpbewerkingsapparatuur vallen. Het zijn gereedschappen waarmee metalen buizen bewerkt kunnen worden. Met toonaangevende fabrikanten als HFT Huntingdon Fusion, Weld-Tech, Welner en AXXAIR kan Lastechniek Holland een breed assortiment hoge kwaliteit pijpbewerkingsapparatuur leveren. Voor meer informatie over ons gehele assortiment verwijzen we u graag door naar pijpbewerkingspagina op onze website: https://lastechniekholland.nl/lassen-snijden/pijpbewerkingsapparatuur

AMA Roller® van Welner

Uit ons omvangrijke aanbod belichten wij graag de handige pijprotator van Welner. Voor de bewerking van metalen buizen moet een lasser regelmatig onhandige en moeilijke houdingen aannemen om de werkzaamheden goed uit te voeren. Ter verbetering van de werkpositie heeft de Finse fabrikant Welner de AMA Roller® op de markt gebracht. Deze pijprotator laat de buizen ronddraaien, zodat de bewerker in een aangename houding kan blijven werken. Dit is praktisch wanneer de lasser bijvoorbeeld complete lasnaden rondom een buis aanbrengt, of een lasnaad moet reinigen.

Ergonomische werkpositie

Met het gebruik van de compacte AMA Roller® heeft de lasser een prettige en ergonomische werkpositie. De rotatiesnelheid van de buizen is instelbaar, waardoor de lasser veel sneller en beter kan werken. Met een gewicht van slechts 23 kilo is de pijprotator bovendien makkelijk te verplaatsen, waardoor de AMA Roller® van alle gebruiksgemakken is voorzien.

Wij roteren graag met u mee!

De medewerkers van Lastechniek Holland hebben veel kennis van pijpbewerkingsproducten, waaronder de AMA Roller® pijprotator van Welner. Wij staan in onze showroom, telefonisch en via e-mail graag voor u klaar om u verder te informeren en te helpen.

Flyer AMA Roller®

Brochure AMA

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail