Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
lth-verhuur.jpg

Las- of snijmachine huren bij Lastechniek Holland

Het is logisch dat u als vakman altijd wilt werken met de beste apparatuur. De aanschaf van een las- of snijmachine kan echter een flinke investering zijn als deze machine niet elke dag of elke week nodig is. Daar biedt Lastechniek Holland een oplossing voor: bij ons kunt u een las- of snijmachine namelijk ook huren. En dat biedt diverse voordelen.

Diverse voordelen
Met de huur van een las- of snijmachine voorkomt u niet alleen dat u een grote investering hoeft te doen, ook kunt u de betreffende machine flexibel en zo efficiënt mogelijk inzetten in de periode waarop u deze nodig heeft. Uiteraard maakt u altijd gebruik van een goed onderhouden en gekeurde machine.

Met de huur van een lasmachine van Lorch bent u bij Lastechniek Holland ervan verzekerd dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste ontwikkeling op het lasgebied. Onze lasmachines in het verhuurassortiment zijn altijd up to date en voorzien van de nieuwste software. Daarnaast kunt u voor de huur van een Hypertherm plasma-snijmachine ook bij ons terecht.

Mogelijkheden
We helpen u graag verder als u meer wilt weten over de mogelijkheden van het huren van een las- of snijmachine. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ron en Maurice.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail