Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
2-sixton-peak-hdry-werklaarzen.jpg

Houd je voeten droog met Sixton Peak HDry® werklaarzen

Goede en veilige werklaarzen zijn altijd al belangrijk en helemaal bij vochtige werkomstandigheden. De HDry® werklaarzen van Sixton Peak scoren uitmuntend op het gebied van waterdichtheid en duurzaamheid. Vanwege zijn speciale membraan wordt water en vocht buiten de laars gehouden. In combinatie met een zeer hoog ademend vermogen biedt deze Sixton Peak HDry® laars veel comfort en is het een uitstekende keuze voor op de werkvloer. Wij vertellen u er graag meer over.

Veilig en droog schoeisel

Bij Lastechniek Holland doen we veel meer dan de verkoop van lasapparatuur. In ons uitgebreide assortiment bijpassende werkkleding vindt u bijvoorbeeld werklaarzen. Nu het najaar met de bijbehorende buien is begonnen, is waterdichte en veilige schoeisel extra belangrijk. Ook bij u op de werkvloer als u daar in aanraking komt met vocht. Droge voeten houden tijdens het werk is immers cruciaal om uw lichaam warm te houden. Met de HDry® werklaarzen van Sixton Peak blijven uw voeten in iedere situatie heerlijk droog. Bovendien bieden deze HDry® werklaarzen veel veiligheid en bescherming.

Waterdicht en duurzaam

De Sixton Peak HDry® werklaarzen scoren uitmuntend op het gebied van waterdichtheid en duurzaamheid. Elk punt waar water mogelijk zou kunnen binnendringen in de laars wordt afgesloten met een speciaal waterdicht en ademend membraan. In combinatie met de voering zorgt het HDry® systeem voor aanzienlijk betere prestaties en meer comfort dan de traditionele membranen. Doordat er geen water kan binnendringen in de laars, wordt deze niet zwaarder en droogt hij sneller. Ter bescherming van de voet zijn de laarzen voorzien van een hydrofiel membraan met een zeer hoog ademend vermogen en goede beluchting. Het HDry® membraan onderscheidt zich door uitzonderlijke elasticiteit en is zeer goed bestand tegen herhaaldelijk buigen.

De voordelen van werklaarzen met HDry®:

  • Vocht blijft langer buiten de laars (minstens 80 minuten bij direct watercontact);
  • Geen zweetvoeten dankzij goed ademend vermogen;
  • Minder vochtophoping, dus geen verzwaring van de laars;
  • De laars droogt sneller;
  • Door droge voeten blijft het hele lichaam langer warm.

Kom de Sixton Peak HDry® werklaarzen passen bij Lastechniek Holland

Wilt u ook graag droge voeten houden tijdens het werk? Kom dan deze HDry® werklaarzen zelf ervaren. We nodigen u van harte uit in de showroom van Lastechniek Holland in IJsselstein.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail