Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
niuewsitem-aangepast-1.jpg

Hieselaar BV kiest voor het Lorch Cobot lassysteem bij Lastechniek Holland

Wat begon met een demonstratie voor Hieselaar BV eindigde in een prachtige levering inclusief training van het Lorch Cobot MIG-MAG lassysteem. Lastechniek Holland mocht als officiële Lorch-Cobot partner dit traject begeleiden. Het metaalbewerkingsbedrijf uit Schoonhoven heeft ondertussen met volle tevredenheid hun eerste opdracht met de cobot afgerond.

Wat is de Lorch Cobot?

De Lorch Cobot is een revolutionaire collaboratieve lasrobot, die zowel in een MIG-MAG- als TIG-variant op de markt is. Gebruikersgemak en veiligheid in combinatie met het omvangrijke totaalpakket maken deze cobot uniek. Door de geïntegreerde software is er slechts één bedieningspaneel nodig voor zowel het besturen van de cobot als de stroombron. Met de Lorch Cobot is het makkelijk om snel en kwaliteit hoogstaand geautomatiseerd te lassen. Nabewerking is vanwege de hoge proceskwaliteit niet nodig. 

Hieselaar BV overtuigd na demonstratie

Lastechniek Holland werkt al jaren samen met Lorch en is dan ook een officiële Lorch-Cobot partner. In november 2019 organiseerde Lastechniek Holland een demonstratie van het Lorch Cobot MIG-MAG lassysteem op het Schoonhovens College. Hieselaar BV, een gerenommeerd en hoogwaardig metaalbewerkingsbedrijf uit Schoonhoven, was één van de aanwezigen en meteen enthousiast. Er kwam een mooie kans om de demo-cobot van Lastechniek Holland te testen, toen het bedrijf een aanvraag kreeg voor een serie met speciale plafondpanelen waarin veel laswerk zat. Bij deze opdracht was een glad lasuiterlijk enorm belangrijk.

Tevreden klant na snelle levering

Na een extra persoonlijke demonstratie bij Lastechniek Holland in huis, waarbij men ook zelf de cobot kon testen, was het bedrijf volledig overtuigd. Met name de eenvoud van het systeem en het behaalde eindresultaat waren doorslaggevend. Binnen drie weken na de bestelling kon Lastechniek Holland het Lorch Cobot MIG-MAG lassysteem leveren en installeren in Schoonhoven. Aansluitend volgde een uitgebreide training aan twee van de lassers en werd de Lorch Cobot aan het werk gezet. Inmiddels is de eerste opdracht afgerond en zijn we trots te kunnen melden dat Hieselaar BV zeer tevreden is over het verlopen traject en de werking van het Lorch Cobot lassysteem.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Lorch Cobot binnen uw bedrijf? Het team van Lastechniek Holland beantwoordt graag al uw vragen.

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail