Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
nieuwsitem-guide-aangepast.jpg

Guide presenteert nieuwe collectie werkhandschoenen

Handen, ze zijn uw belangrijkste gereedschap en elke dag worden ze blootgesteld aan veel verschillende risico’s. Guide begrijpt dat en heeft een nieuwe collectie werkhandschoenen op de markt gebracht, die naast bescherming zorgen voor een comfortabel gevoel. Op die manier gaat de handschoen uw werkprestaties onder alle omstandigheden niet in de weg zitten.

Waarom Guide?

Lastechniek Holland kiest voor Guide omdat zij hoogwaardige producten maken aan de hand van geavanceerde technologie, innovatie en met een sterke focus op duurzaamheid. Dit zorgt voor duurzame werkhandschoenen van topkwaliteit, met als doel om veiligheid en de juiste prestaties te bieden. Daarnaast heeft Guide ruim 30 jaar ervaring in de branche, waardoor zij tot de absolute vakspecialisten gerekend mogen worden.

Maak kennis met de nieuwe collectie van Guide  

Guide heeft een gloednieuwe collectie werkhandschoenen op de markt gebracht. Wanneer u gaat voor duurzaamheid in combinatie met extreme flexibiliteit en vingergevoeligheid, dan is de Guide ENVI echt iets voor u. Voor de vingertopgevoeligheid en de juiste grip die nodig is in natte en vette omstandigheden, raden wij de Guide XLNT aan. De Guide HXFIBR is ontworpen met nanotechnologie wat zorgt voor een revolutionaire snijbescherming. De Guide VIBRO is een unieke werkhandschoen, die u bescherming geeft bij overmatige vibraties bij bouw- en constructiewerkzaamheden

Wie de handschoen past...

Guide staat bekend om zijn uitstekende pasvorm, dus voor iedere werknemer hebben zij een passende handschoen met de beste bescherming. Het team van Lastechniek Holland helpt en adviseert u graag welk type handschoen het meest geschikt is bij uw werkzaamheden. Bekijk de onderstaande brochure van Guide voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Neem contact met ons op

Brochure Guide

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail