Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
aangepast2.jpg

CleanAIR introduceert nieuwe lashelmen en slijpschermen

Veilig werken met goede bescherming is een must op iedere werkplek. Bij het lassen en slijpen is het belangrijk om naast het gezicht ook de ademhaling te beschermen. CleanAIR is het totaalsysteem voor adembescherming welke vier gloednieuwe modellen introduceert: twee automatische lashelmen, een slijphelm en een slijpscherm. Deze kunnen gecombineerd worden met een CleanAIR verse luchtunit voor persoonlijke adembescherming tegen vrijkomende schadelijke gassen, dampen en spetters.

CleanAIR voor perfect zicht met de juiste bescherming

Perfect zicht tijdens het lassen heeft u met de nieuwe AerTEC OptoMAX dankzij de ingebouwde ADF (Auto Darkening Filter) technologie. Wilt u een groter gezichtsveld? Dat is ook mogelijk. De nieuwe AerTEC RangeMax is de meest innovatie en ergonomische lashelm die er op de markt te verkrijgen is. De unieke neusuitsparing zorgt ervoor dat de ADF dichter bij de ogen komt. Dit vergroot het gezichtsveld zes keer in vergelijking met conventionele lashelmen.

Met de AerTEC SeeMAX slijphelm en CleanAIR UniMask slijpscherm heeft CleanAIR ook twee nieuwe gezichts- en ademhalingsbeschermingssystemen voor slijpwerkzaamheden. Perfecte zichtbaarheid met het hoogste veiligheidsniveau, gecombineerd met goed gefilterde lucht zorgt ervoor dat dit zeer geavanceerde producten zijn voor de professionele vakman.

Verse luchtunit CleanAIR AerGO

De CleanAIR AerGO is een universeel aangedreven luchtzuiverend ademsysteem en biedt door de uitgebreide range filters de beste persoonlijke ademhalingsbescherming. Het ergonomische ontwerp, het lage gewicht en de slanke vorm zorgen voor een hoog gebruikerscomfort, zelfs op werkplekken met een beperkte bewegingsvrijheid.

Welk CleanAIR totaalsysteem past bij uw werkzaamheden?

Samen met u kijken wij graag welk CleanAIR totaalsysteem het best past bij uw werkzaamheden. Onze contactgegevens even niet bij de hand? Klik dan op onderstaande contactbutton voor onze gegevens.

Neem contact met ons op

Brochure CleanAIR

Hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op Stuur een e-mail