TAG Pijpbewerkingsapparatuur

TAG Pijpklemmen

TAG is de thuisbasis van de reeks pijplasuitlijnklemmen E-Z Fit, E-Z Fit Red, E-Z Fit ​​Gold en E-Z Fit Chain Clamp. Innovatieve, tijdbesparende, kosteneffectieve oplossingen voor het snel monteren en lassen van buizen en fittingen van 0,5 "tot 108". Alle apparatuur van TAG is geschikt voor de moeilijke omgevingen waar de pijpfitter en lasser voor staan en geeft de snelste oplossing voor elke pijpleidingslassituatie.


TAG Pijpsteunen en rollers

De TAG pijpsteunen en rollers zijn gemaakt voor de snelste oplossing in de meest zware omstandigheden en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en leverbaar met een slip steun, of met verwisselbare koppen met rollen of kogels voor het verplaatsen van buizen en platen.


TAG Backinggassystemen

TAG Pipe Equipment Specialists produceert een uitgebreid assortiment Backinggassystemen om de juiste lasomgeving te creëren, ongeacht de toepassing. Gebruik maken van de juiste reinigingsapparatuur en processen heeft een grote invloed op het voorkomen van oxidatie en het verbeteren van de uiteindelijke laskwaliteit en maakt effectieve lassen van o.a. roestvrij staal, titanium en andere corrosiebestendige materialen mogelijk.


TAG Pijpstoppers

Pijpstoppers worden gebruikt om het einde van een pijp of opening tijdelijk af te dichten voor veel verschillende testtoepassingen.

Het assortiment pijpstoppers van TAG is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals aluminium, nylon, stalen en opblaasbare pijpstoppers, geschikt voor vele toepassingen voor pijpafmetingen van ½" tot 72". Speciale pijpstoppers zijn ook beschikbaar voor druktesten.


TAG markeerapparaten

TAG heeft diverse hulpmiddelen voor de lay-out en markering van pijpen. Enkele voorbeelden: De Rotary Earth Clamp, Wrap- A-Round Pipe Wraps, flenswaterpas, flenspennen, centreerkop en contourmarkers.

LASTECHNIEK - HOLLAND BV

Met de pijpbewerkingsapparatuur van TAG Pipe Equipment Specialists, één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van specialistische gereedschappen voor het bewerken van metalen buizen, biedt Lastechniek Holland u een oplossing om uw werk sneller, eenvoudiger, nauwkeuriger en efficiënter te maken.

Kom voor meer informatie naar de showroom van Lastechniek Holland waar we u graag persoonlijk vertellen over de mogelijkheden van het TAG assortiment, of download de onderstaande TAG catalogus om deze te bekijken. 


TAG catalogus.pdf