Sioen laskleding

Een belangrijk onderdeel van persoonlijke bescherming is laskleding. Ook hierbij staat kwaliteit bij Lastechniek Holland voorop, daarom werken wij samen met het Belgische merk Sioen. Sioen is wereldmarktleider in gecoat technisch textiel en heeft een sterke specialisatie in hoogwaardige technische kleding. Het bedrijf maakt niet alleen de kleding, maar is ook gespecialiseerd in het maken van de stoffen zelf, dit betekent dat Sioen een verticaal geïntegreerde manier van werken hanteert: het volledige productieproces van grondstof tot afgewerkt product is in eigen handen. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat de kwaliteit van de producten volledig gewaarborgd wordt. Daarnaast test Sioen daadwerkelijk al hun producten zelf in eigen laboratorium, wat betekent dat u van hun producten op aan kunt.


Voor de collectie van beschermkleding zijn verschillende weefsel kwaliteiten ontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende werkomgevingen. Lastechniek Holland levert de gehele Multinorm Workwear collectie, maar richt zich in het speciaal op de laskleding die is gemaakt van de stof SIO-Safe Essential. Dit is een katoen-polyesterstof met vlam vertragende behandeling, die uitstekend presteert op het gebied van abrasieweerstand en treksterkte. Daarnaast biedt deze stof goede bescherming tegen spatten van gesmolten metaal, wat de kleding van SIO-Safe Essential perfect maakt voor laswerken. Een bijkomend voordeel is dat alle producten van deze stof niet alleen thuis gewassen kunnen worden, maar ook bestand zijn tegen industrieel wassen.


De laskleding van Sioen met de SIO-Safe Essential stof is opgenomen in het standaard leveringsprogramma van Lastechniek Holland en is ook te passen in onze showroom. Deze collectie kunt u bekijken in Laskleding van Sioen.pdf


Bent u benieuwd naar de gehele Multinorm Workwear collectie? Zie dan de SIOEN Workwear catalogus.pdf

LASTECHNIEK - HOLLAND BV