Onkruidbranders

LASTECHNIEK - HOLLAND BV

Onkruid verhitten, professionele tuinlieden doen het al jaren. Het is gemakkelijk, milieuvriendelijk en effectief. Door verhitting van de planten zet het vocht in de cellen uit, waardoor ze springen. Vervolgens drogen de planten uit en na twee tot drie dagen kan het onkruid worden opgeveegd. Dus geen chemische middelen, maar een milieuvriendelijke oplossing voor onkruidproblemen.


Voor de particulier zijn lichte onkruidbranders beschikbaar, die tevens geschikt zijn voor het verwijderen van (in de grond aanwezige) insectennesten, het ontdooien van stalen leidingen en het aansteken van barbecues en haardvuren.

Voor industrie en hoveniers zijn ook zwaardere, bredere en meervoudige branders beschikbaar, waarmee eveneens paden, trappen en opritten sneeuwvrij kunnen worden gemaakt.


Met de fleswagen geschikt voor een 5 of een 10,5 kg gasfles en houders voor de slang en brander is alles eenvoudig te verplaatsen.


Bekijk de folder voor meer informatie over de onkruidbranders bij Lastechniek Holland, of kom gelijk naar onze showroom waar de diverse onkruidbranders voor u klaar staan.

LH Onkruidbranders folder2014.pdfOnkruidbranders_files/LH%20Onkruidbranders%20folder.pdfOnkruidbranders_files/LH%20Onkruidbranders%20folder_1.pdfshapeimage_1_link_0