Industriële gassen

Lastechniek Holland is een onafhankelijke leverancier van industriële gassen in cilinders en pakketten en heeft een compleet gassenassortiment. Bij onze keuze kijken we allereerst naar de kwaliteit van de gassen, zodat we aan u alleen gassen leveren van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een korte levertijd en een correcte levering. 

Lastechniek Holland biedt u bovendien duidelijke huurovereenkomsten aan, heldere facturen en een goede service.


Door onze ruime voorraad is het mogelijk om uw gascilinder(s) bij ons op te halen. Indien u dat wenst is het ook mogelijk om de door u gewenste gascilinder(s) door ons te laten bezorgen. Wij bezorgen in Midden Nederland met eigen transportmiddelen op de door u gevraagde leveringsdatum.


Kijkt u verder dan alleen naar de goedkoopste prijs per gas? Wilt u eens weten wat u daadwerkelijk moet betalen en wat u mogelijk kunt besparen als u klant wordt bij Lastechniek Holland? Met een speciaal rekenprogramma kunnen wij dit wat gemakkelijker voor u maken. Deze service bieden wij u overigens gratis aan. Maak een afspraak met Lastechniek Holland om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Lastechniek Holland levert o.a:

  Acetyleen

  Argon

  Heftruckgas

  Helium*

  Koolzuur

  Koudemiddelen

  Menggassen

•  Propaan

  Stikstof

  Waterstof

  Zuurstof*Voor meer informatie over helium om ballonnen mee te vullen, zie de pagina Ballongas.

 

Wilt u meer informatie over het koop-ruilsysteem? Download dan de folder van het LH Koop-ruilsysteem.pdf, neem contact met ons op of kom langs bij Lastechniek Holland aan de Middenweg 32 in IJsselstein.


Ook voor uw eigendomcilinder zuurstof, acetyleen, menggas of argon kunt u bij ons terecht.


Veiligheidsbladen van gassen inclusief informatie over de regelgeving van opslag en vervoer van gascilinders vindt u onder de hoofdpagina Veiligheid.

Speciaal voor kleine bedrijven, ZZP’ers en particulieren heeft Lastechniek Holland een eigen

koop-ruilsysteem opgezet voor onderstaande gassoorten:

  Acetyleen

  Argon

  Koolzuur

  Menggas

  Stikstof

  Zuurstof

 

Uw gas bestellen?

Bel: 030 6884876

of

Mail naar: bestel@lastechniekholland.nl

LASTECHNIEK - HOLLAND BV